Týmová spolupráce a uplatňování rovných příležitostí ve stavebnictví

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci se zabývám týmovou spoluprací a uplatňováním rovných příležitostí ve stavebnictví. V teoretické části jsem definovala pojmy z oblasti stavebnictví, zvláštnosti a význam manažerské práce, týmovou spolupráci a uplatňování rovných příležitostí. V praktické části vycházím ze čtyř hypotéz, které šetřím pomocí dotazníku. V závěru práce jsem vyvodila závěry svých hypotéz, zda byly potvrzeny nebo vyvráceny
In the Bachelor thesis is concerned with the team collaboration and exercise the equality of opportunities in the construction industry. In the theoretical part I defined the terms in the field of construction industry, strangeness and importance of managerial work, team collaboration and exercise the equality of opportunities. In the practical part I based on four hypotheses, which I investigate using a questionnaire. At the end of the work I draw the conclusions of my hypotheses, whether they were confirmed or refuted.
Description
Citation
MACHÁLKOVÁ, M. Týmová spolupráce a uplatňování rovných příležitostí ve stavebnictví [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph. D. - předseda, doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jiří Rouzek - tajemník, Ing. Dagmar Götzová, Ph.D. - člen, Ing. Petr Jelínek, Ph.D. - člen, Ing. Petr Aigel, Ph.D. - člen, PhDr. Dana Linkeschová, CSc. - člen, Ing. Roman Staněk - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajovala jasně a srozumitelně. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala velmi zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděla pohotově a s přehledem. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na výborné požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO