Analýza tržní ceny nemovitostí v příhraničních regionech (CZ-PL-SK)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
V bakalářské práci je zpracována analýza tržní ceny nemovitosti v příhraničních regionech České republiky, Slovenska a Polska. Jsou vytvořeny databáze dat, které jsou výsledkem sběru potřebných dat o daných lokalitách a nemovitostech, jedná se zde především typ nemovitosti, dispozice a lokalitu, ve které se daná nemovitost nachází. Z vyhodnocených dat jsou následně počítány průměrné tržní ceny nemovitostí a ty jsou srovnávány v rámci příhraničních regionů. Ve výstupech jsou také zohledněny faktory, kdy jsou v ceně promítnuty i různé vlastnosti objektu. Nejvíce je pozornost zaměřena zejména na ty, které mají vyšší váhu, a tím pádem mohou cenu významně ovlivnit.
In a bachelor thesis is deals with analyzing the market price of the real estate property in border area of the Czech republic, Slovakia and Poland. Results of collecting necessary data as a property type, disposition and a location of property are data databases. Average market prices of the real estate property are calculated from evalieted data and these prices are compared in border areas. Attention in outputs is focused also on the faktors as a different behaviour of objekts, which may have effect on the price. The most attention is focused on factors with the largem influence because Theky could significantly affect the price.
Description
Citation
ŽIŽKOVÁ, K. Analýza tržní ceny nemovitostí v příhraničních regionech (CZ-PL-SK) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Management stavebnictví
Comittee
doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. - předseda, Ing. Eva Vítková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Martin Marek - tajemník, Ing. Pavel Kocanda, Ph.D. - člen, doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - člen, Ing. Miloslav Výskala, Ph.D. - člen, Ing. Zdeněk Krejza, Ph.D. - člen, Ing. Vojtěch Biolek - člen,
Date of acceptance
2020-06-25
Defence
Závěrečnou práci obhajovala na dobré úrovni vyžadované pro bc. práce. Z jejího přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešila, přistupovala dobře. Na otázky členů komise odpověděla na dobré úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od vedoucího závěrečné práce a oponenta odpověděla dobře. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že studentka svou závěrečnou práci obhájila na dobré požadované úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO