Zvládání rizik při implementaci změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá zvládáním rizik při implementaci změn v konkrétní firmě se zaměřením na lidského činitele. Literární rešerše se věnuje odbornému popisu témat, která souvisí s tématem diplomové práce. Následující část práce popisuje metody, které byly použity k dosažení cíle diplomové práce. Další část se věnuje analýze současného stavu firmy, návrhu opatření, které by minimalizovaly nejrizikovější faktory a procesy firmy. V poslední části je představen projekt, na který se identifikuje rizika a navrhnou se možná opatření, která zvýší pravděpodobnost úspěchu.
This diploma thesis put its focus on dealing with risk management issues during the implementation of changes in a particular company with a focus on the human factor. The literature research is devoted to a professional description of topics related to the research issues of this diploma thesis. The following part describes the methods that were used to achieve the goal of the thesis. The next part distinguish the analysis of the current situation of the company, the design of measures that would minimize most of the risk factors and processes of the company. The last part presents a project for which risks are identified and possible measures are proposed in order to increase the probability of success.
Description
Citation
ANCA, M. Zvládání rizik při implementaci změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik ekonomických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) RNDr. Pavel Popela, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-06-29
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou diplomovou prací na téma Zvládání rizik při implementaci změn. Diplomant na otázky oponenta odpověděl. Komise položila otázky: Jak navržené změny podporují celkovou strategii? (doc. Doskočil) Proč byla časová analýza řešena metodou PERT? (doc. Doskočil) Jak byla prováděna analýza? Jak byla získávána data? (dr. Šimůnek) Diplomant na otázky komise odpověděl. Diplomant závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO