Nástroj pro kvantitativní analýzu a detekci rizik u konfliktu v zákaznických prostředích při vydávání verze

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá problematikou detekce rizik v konfliktech při vydávání nové verze v zákaznických prostředích. Práce se věnuje znalostním oblastem managementu projektů dle aktuálního standardu PMI, kde jedna z oblastí řízení rizik je detailněji popsána. Teoretické znalosti jsou aplikovány v praktické části při specifikaci požadavků a návrhu nástroje. V dalších částech je uvedena implementace a postup testování.
This diploma thesis deals with the issue of risk detection in conflicts when releasing a new version in customer environments. This thesis deals with the knowledge areas of project management according to the current PMI standard, where one of the areas of risk management is described in more detail. Theoretical knowledge is applied in the practical part when specifying the requirements and design of the tool. The following sections describe the implementation and testing procedure.
Description
Citation
JAROŠ, M. Nástroj pro kvantitativní analýzu a detekci rizik u konfliktu v zákaznických prostředích při vydávání verze [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení rizik technických systémů
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (člen) Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. (člen) prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-02
Defence
Diplomant seznámil státní zkušební komisi se svou závěrečnou prací, na téma: Nástroj pro kvantitativní analýzu a detekci rizik u konfliktu v zákaznických prostředích při vydávání verze. Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k řešeným úkolům přistupoval zodpovědně. Na otázky komise neodpověděl pohotově. Rovněž na doplňkové otázky částečně odpověděl. prof. Ing. Vladimír Adamec, CSc. položil otázku: Vysvětlete nedodržení formálních náležitostí diplomové práce. doc. RNDr. Zdeněk Karpíšek, CSc. položil otázku: Vsvětlete generátoru na straně 40 v předložené práci. Popište hodnocení počtu poruch podle operačního systému. Ing. Petr Šimůnek, Ph.D. položil otázku: Uveďte kritéria hodnocení třídy dopadu RIPRAN. doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D. MSc položil otázku: Popište kontext kvantitativního hodnocení rizika. Objasněte metodiku PMBOK a její význam. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že v diplomové práci se nacházejí věcné a formální chyby. Zpracované metody nejsou v práci dostatečně zdůvodněny. Diplomant svou závěrečnou práci obhájil.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO