VINAŘSKÝ DŮM NIKOLSBURG MIKULOV

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem diplomové práce je návrh vinařství s malou výrobou vína, degustačními prostory, malým wellness. Dále čtyřhvězdičkový hotel s kapacitou 40 osob a restaurací. Tento nový objekt je osazen v extravilánu města Mikulov. Koncept návrhu je založen na využití vhodných výhledů a zasazení do terénu. Při řešení návrhu je dbáno, aby dodržoval zásady návrhů pasivních staveb.
The subject of the diploma thesis is the design of a winery with small wine production, tasting rooms, a small wellness. Furthermore, a four-star hotel with a capacity of 40 people and a restaurant. This new building is located in the outskirts of Mikulov. The design concept is based on the use of suitable views and placement in the field. When solving the design, care is taken to comply with the principles of design of passive structures.
Description
Citation
OTÁHAL, M. VINAŘSKÝ DŮM NIKOLSBURG MIKULOV [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura a rozvoj sídel
Comittee
Akad. arch. Ladislav Kuba - předseda, Ing.arch. Marcela Uřídilová - místopředseda, Ing. Jakub Kotrla - tajemník, Ing. arch. Jiří Gerö, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Liška, Ph.D. - člen, Ing. arch Jakub Kotek - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Závěrečnou práci obhajoval jasně a srozumitelně. Z jeho přednesu bylo patrné, že k úkolům, které řešil, přistupoval zodpovědně. Na otázky členů komise odpověděl na velmi dobré úrovni. Rovněž na doplňkové otázky od oponenta odpověděl správně a jasně. Státní zkušební komise závěrem konstatovala, že student svou závěrečnou práci obhájil na velmi dobré úrovni.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO