Polyfunkční bytový dům v Ilavě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá řešením projektové dokumentace pro provádění stavby Polyfunkčního bytového domu v Ilavě. Bytový dům je řešen jako částečně podsklepený se čtyřmi nadzemními podlažími. V prvním nadzemním podlaží se nachází dvě provozovny, a to prodejna obuvi a ordinace zubaře. Každý z těchto prostorů má řešený samostatný vstup, rovněž je samostatný vstup do bytové části domu. Všechny vstupy do objektu jsou řešeny jako bezbariérové V druhém až čtvrtém nadzemním podlaží se nachází celkem šest bytových jednotek, dvě na každé podlaží. V suterénu se nachází prostory společné pro nájemníky a to sklepní kóje, společenská místnost dílna a technická místnost.
This bachelors thesis deals with theproject documentation for the construction of a multi-purpose apartment house in Ilava. The apartment building is designed as a partial basement with four floors. On the first floor there are two establishments, a shoe store and a dentists office. Each of these spaces has a separate entrance, there is also a separate entrance to the residential part of the house. All entrances to the building are barrier-free. On the second to fourth floors there are a total of six residential units, two on each floor. In the basement there are common areas for tenants, namely a cellar, a common room, a workshop and a technical room.
Description
Citation
HOFERICA, I. Polyfunkční bytový dům v Ilavě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Ondřej Nespěšný - tajemník, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student představil svou bakalářskou práci pomocí powerpointové prezentace. Představil umístění stavby na pozemku, dispoziční řešení, materiálové a konstrukční řešení. Na připomínky oponenta reagoval student přijatelným způsobem, na otázky položené členy komise k předložené práci odpovídal poněkud nejistě, některé z nich nebyl schopen zodpovědět zcela uspokojivě.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO