Rodinný dům s provozovnou

Abstract
Předmětem bakalářské práce je návrh samostatně stojícího rodinného domu s provozovnou. Cílem je vypracování projektové dokumentace pro výstavbu domu ve Skoroticích v okrese Ústí nad Labem. Objekt se nachází na parcele č.899/313, v katastrálním území Skorotice u Ústí nad Labem. Objekt je určen pro čtyřčlennou rodinu. Stavba má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepená. Konstrukční systém je stěnový Porotherm, stropy jsou skládané vložkami Miako, střecha je sedlová a na střešní krytinu je použit systém Bramac. Stavba je založena na základových betonových pasech.
The subject of the bachelor's thesis is the design of a detached family house with business premise. The aim is to develop project documentation for the construction of a house in Skorotice in the district of Ústí nad Labem. The building is located on plot no.899/313, in the cadastral area of Skorotice near Ústí nad Labem. The building is designed for a family of four. The building has two floors and is partially basement. The construction system is Porotherm, the ceilings are folded with Miako inserts, the roof is saddle and the Bramac system is used for the roofing. The construction is based on underlying concrete belts.
Description
Citation
NÁPRAVNÍKOVÁ, R. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tereza Rochlová - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. František Vlach, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Začátek obhajoby - 23. 06. 2020 10:42 Student si připravil prezentaci své bakalářské závěrečné práce v programu PowerPoint. Součástí prezentace byla lokalizace objektu s popisem širších vztahů, koordinační situace, vizualizace exteriéru, dispoziční řešení 1.S, dispoziční řešení 1.NP, dispoziční řešení 2.NP, řez objektem s popisem konstrukčního řešení objektu a detail s popisem. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta, které zahrnul do prezentace. Otázky komise: 1) Nebylo možné řešit větrání prostor 1.S jinak? 2) Neexistuje lepší varianta řešení hydroizolačního souvrství spodní stavby? Neexistuje lepší řešení přechodu? 3) Jaké je podloží objektu a z čeho je řešen klínek u založení pro vytažení hydroizolace? Konec obhajoby - 23. 06. 2020 10:58 Hodnocení: B Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO