Novostavba bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma bakalářské práce je novostavba bytového domu. Objekt je určen pro bydlení a také služby. Je situován na rovné parcele. Stavba má tři nadzemní podlaží bez sklepu. Budova je navržena ze systému Porotherm. Stropní konstrukce je provedena z betonových předepjatých dílců. Půdorys tvoří obdélník. Konstrukce střechy je řešena jako plochá jednoplášťová.
The bachelor thesis is a project of a new building of apartment house, The new building is determined for living and services. It is situated in a flat parcel. It is design as a three floors non-basement. The designed from the system Porotherm. The ceiling structure is made of concrete prestressed slabs. Form building is an oblong. Roof structure is designed as a flat roof.
Description
Citation
NAVRÁTILOVÁ, V. Novostavba bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D. - předseda, Ing. Markéta Sedláková, Ph.D. - místopředseda, Ing. arch. Veronika Vacenovská - tajemník, Ing. Ondřej Nespěšný - tajemník, Ing. Roman Brzoň, Ph.D. - člen, Ing. Eva Fajkusová - člen, Ing. David Bečkovský, Ph.D. - člen, Ing. Lukáš Daněk, Ph.D. - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Studentka představila svou bakalářskou práci pomocí powerpointové prezentace. Představila umístění stavby na pozemku, dispoziční řešení, materiálové a konstrukční řešení. Dále studentka v rámci své prezentace odpovídala na dotazy oponenta: - jaký je rozdíl mezi betonovou mazaninou a cementovým potěrem? - studentka objasnila rozdíl a chybné navržení ve svém projektu - jako hlavní izolační vrstva je navržen pás s obchodním názvem, který má hliníkovou vložku, ale v popisu je zmíněn polyesterový čím se chrání asfaltová hmota proti UV záření? - jaký musí být minimální přesah oplechování na vnitřní a vnější straně atiky? - jak bude řešena ochrana objektu před bleskem? Na připomínky oponenta reagovala studentka nepřesvědčivě, svoje řešení obhajovala nejistě a nebyla schopna je přijatelně zdůvodnit. Rovněž otázky položené členy komise nezodpověděl zcela dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO