Rodinný dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je projektová dokumentace rodinného domu se stájí. Oba objekty jsou situovány v krajní části obce Moravský Krumlov. Rodinný dům je navržen jako částečně podsklepená dřevostavba s dvěma nadzemními podlažími a sedlovou střechou. Vchod do domu je navržen ze severní strany. Za domem se nachází jednopodlažní stáj pro koně s manipulační ohradou. Konstrukční systém stáje je navržen ze systému Porotherm.
The aim of this bachelor’s thesis is design documentation of a detached house with horse stables. Both buildings are situated in Moravský Krumlov. The detached house is designed as a wooden house with a partial basement and two ground floors. Enterance to the house is oriented to the north. Behind the house is standing horse stable with one ground floor and pen. The structural system of the building is based on the Porotherm system.
Description
Citation
PAVÍČKOVÁ, K. Rodinný dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Petra Berková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Tereza Rochlová - tajemník, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. František Vlach, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Začátek obhajoby - 24. 06. 2020 11:30 Student si připravil prezentaci své bakalářské závěrečné práce v programu PowerPoint. Součástí prezentace byly vizualizace s představením objektu, lokalizace objektu s popisem obce, situace u pozemku, dispoziční řešení suterénu, dispoziční řešení 1.NP, dispoziční řešení 2.NP, dispoziční řešení stáje a konstrukční řešení. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta, které zahrnul do prezentace. Konec obhajoby - 24. 06. 2020 11:40 Hodnocení: B Student s velmi dobrým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a velmi dobře reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO