Nadstandardní rodinný dům

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je novostavba nadstandardního rodinného domu. Tento objekt se nachází v Brně-Žabovřeskách. Objekt je nadstandardní nejen svojí užitnou plochou, ale také sportovním zázemím s bazénem a plně vybavenou posilovnou. Rodinný dům je navržen pro bydlení velké rodiny a to včetně hospodyně. Stavba má dvě nadzemní podlaží a je částečně podsklepená. Objekt je zděný s železobetonovými stropy a plochou vegetační střechou.
The subject of this bachelor's thesis is a new building construction of an high-standard family house. This building is located in Brno-Žabovřesky. It is designated as an high-standard building not only for its usable area but also for its sports facilities with a swimming pool and a fully equipped gym. The family house is designed for a large family, a housekeeper included. The building has two floors above ground level with a partial basement. The building is brick with reinforced concrete ceilings and a flat green roof.
Description
Citation
PEŠKA, T. Nadstandardní rodinný dům [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. Michal Navrátil - tajemník, Ing. Sylva Bantová, Ph.D. - člen, Ing. Dušan Hradil - člen, Ing. Dáša Sukopová - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Student si připravil prezentaci projektu nadstandardního rodinného domu. Prezentace obsahovala popis zájmového území, situaci objektu, územní plán, popis objektu, dispoziční řešení podlažích, konstrukční systém s popisem materiálů, architektonické řešení s vizualizací exteriéru. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta, na které uspokojivě student odpověděl.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO