Bytový dům v Havlíčkově Brodě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Téma bakalářské práce je novostavba bytového domu. Objekt je určen pouze pro bydlení. Je situován na mírně svažité parcele. Stavba má tři nadzemní podlaží a je celá podsklepená. Budova je navržena ze systému Porotherm. Stropní konstrukce je provedena z betonových předepjatých panelů Spiroll. Konstrukce střechy je řešena jako plochá jednoplášťová.
The topic of the bachelor's thesis is a new apartment building. The building is designed only for living. It is situated on a slightly sloping to flat plot. The building has three floors and basement. The building is designed from the Porotherm system. The ceiling structure is made of concreted prestressed Spiroll panels. The roof construction is designed as a flat single-skin roof.
Description
Citation
ŘEZNÍČEK, B. Bytový dům v Havlíčkově Brodě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
doc. Ing. Miloš Lavický, Ph.D. - předseda, Ing. Petr Beneš, CSc. - místopředseda, Ing. Michal Novák - tajemník, Ing. Michal Navrátil - tajemník, Ing. arch. Ivana Košíčková, Ph.D. - člen, Ing. Radim Smolka, Ph.D. - člen, Ing. Pavel Příborský - člen, Ing. Dáša Sukopová - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Student zahájil svoji prezentaci. Popisuje umístění objektu v území ČR a v místě Havlíčkova Brodu. Popisuje architektonické řešení, dispoziční řešení, konstrukční řešení, řez objektem. Student odpovídá na dotazy oponenta a doplňující dotazy komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO