Rodinný dům s provozovnou

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem zadané bakalářské práce je projektová dokumentace pro provedení stavby rodinného domu s provozovnou v obci Suchý u Boskovic. Stavba má doplnit stávající zástavbu rodinných domů. Objekt je samostatně stojící. Dominantní část objektu je rodinný dům pro 4 osoby, Další část budovy slouží jako provozovna kadeřnictví. Předpokládá se, že jeden z majitelů domu bude kadeřník a bude využívat navrženou provozovnu. Budova je navržena jako třípodlažní, má dvě nadzemní a jedno podzemní podlaží, podsklepení je pouze částečné. Zastřešení tvoří jednoplášťová a dvouplášťová plochá střecha. Nosná konstrukce střechy je navržena pomocí skládaných, keramických stropů Miako stejně jako ostatní stropy. Nosný systém svislých stěn je z keramických broušených bloků Heluz.Family. Suterénní zdivo je vyzděno z betonových bloků ztraceného bednění.
The aim of the bachelor´s thesis is to work out the design documentation for realization of the construction of a family house with an business premises in a village Suchý Nera the Down Boskovice. Designed building should fill in surrounding buildings of family houses. The object is detached. The dominant part of the object is a family house for 4 users. Another part of the building will be used as hairdressing business premises. It is assumed that one of owners will be a hairdresser and will use the proposed business premises. The building is designed as a three-storey partly house, with two above-ground and one underground floor, the basement is only partial. . The roofing is created by contact flat roof and flat roof with ventilated air gap. the supporting structure of the roofs is designed by stacked ceramic floors, remaining floors is created by stacked ceramic floors, too. Supporting system of vertical walls is created by ceramic blocks Heluz Family The basement masonary is lined with concrete blocks of performing formwork with contact thermal insulation system.
Description
Citation
SEKANINA, V. Rodinný dům s provozovnou [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Tomáš Petříček, Ph.D. - místopředseda, Ing. Tereza Rochlová - tajemník, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Ing. Petr Kacálek, Ph.D. - člen, Ing. František Vlach, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2020-06-23
Defence
Začátek obhajoby - 23. 06. 2020 11:20 Student si připravil prezentaci své bakalářské závěrečné práce v programu PowerPoint. Součástí prezentace byla lokalizace obce s popisem širších souvislostí, architektonické a tvarové řešení, koordinační situace, charakteristika objektu, dispoziční řešení objektu, dispoziční řešení 1.PP, dispoziční řešení 1.NP, konstrukční řešení základů a konstrukční řešení střešních konstrukcí. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta, které zahrnul do prezentace. Otázky komise: 1) Jak bude zajištěn přetlak a podtlak u větrání garáže? 2) Jaké rozpětí mají krokve? 3) Z čeho je hydroizolační souvrství? Konec obhajoby - 23. 06. 2020 11:45 Hodnocení: A Student s dokonalým přehledem zaujímal odborná stanoviska ke všem připomínkám oponenta a výborně reagoval i na všechny otázky členů komise, které byly k obhajované práci položeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO