Rodinný dům ve svahu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je novostavba rodinného domu v Uherském Brodě. Uherský Brod leží ve Zlínském kraji. Parcela je situována na okraji města v mírně zastavěné oblasti. Terén na parcele je svažitý směrem na severovýchod. Stavba je dvoupodlažní, částečně podsklepená. Objekt je založen na železobetonových základových pasech. Nosné konstrukce suterénu tvoří ztracené bednění. Druhé podlaží je navrženo v systému Ytong z tepelně izolačních tvárnic. Stropy jsou monolitické železobetonové. Objekt je zastřešen jednoplášťovou plochou střechou.
The Bechelor‘s thesis is focused on a newly-built family house in Uherský Brod. Uherský Brod is town in the region of Zlín. The plot is situated on the outskirts of the town in a mildly built-up area. The terrain is sloping to Nort-East. The structure is a two-story building with a partial basement. The building foundations are based on the reinforced concrete foundation strips. The load-bearing structures of the basement are formed by permanent formwork. The second floor designed from Ytong system, specifically from thermal insulation block. The floor structure is cast-in-place reinforced concrete. The building is roofed with warm flat roof.
Description
Citation
ŠLAHŮNEK, Z. Rodinný dům ve svahu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
prof. Ing. Jitka Mohelníková, Ph.D. - předseda, Ing. Petra Berková, Ph.D. - místopředseda, Ing. Ondřej Pilný - tajemník, Ing. Tereza Rochlová - tajemník, Ing. Ondřej Fuciman, Ph.D. - člen, Ing. František Vlach, Ph.D. - člen, Ing. arch. Luboš Eliáš - člen, Ing. Lukáš Pobořil - člen,
Date of acceptance
2020-06-24
Defence
Začátek obhajoby - 24. 06. 2020 15:03 Student si připravil prezentaci své bakalářské závěrečné práce v programu PowerPoint. Součástí prezentace byla lokalizace objektu, základní popis objektu, dispoziční řešení 1.S, dispoziční řešení 1.NP, architektonické řešení s popisem objektu a konstrukční řešení s vizualizacemi. Student si připravil odpovědi v reakci na otázky oponenta, které zahrnul do prezentace. Otázky komise: 1) Dle jakých parametrů vybíráme parotěsnící vrstvy? Konec obhajoby - 24. 06. 2020 15:15 Hodnocení: C Student se snažil vcelku velmi dobře reagovat na připomínky oponenta a zdůvodňovat svoje navrhovaná řešení, rovněž na většinu otázek členů komise k předložené práci reagoval velmi dobře.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO