Evidování práv k nemovitostem v Ruské federaci a na Ukrajině

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem této práce je porovnání evidencí práv k nemovitostem na územích Ruské federace a Ukrajiny s Českou republikou. Informace o každé zemi jsou rozděleny do pěti částí: historie, státní organizace, příklad z katastru nemovitostí, geodetické práce a státní souřadnicové systémy. Každá část obsahuje porovnání se stavem v České republice.
The aim of this study is comparing the registration of rights to a real estate in the Russian Federation and Ukraine with the Czech Republic. The information of each country is divided into five parts: history, state organizations, example of cadastre, geodesical works and state coordinate systems. Each part contains a comparison of the situation in the Czech Republic.
Description
Citation
DAVLEEVA, L. Evidování práv k nemovitostem v Ruské federaci a na Ukrajině [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Radovan Machotka, Ph.D. - předseda, Mgr. Jan Šafařík, Ph.D. - místopředseda, Ing. Jiří Ježek - tajemník, Ing. Bronislav Lapčík - člen, Ing. Markéta Pospíšilová - člen, Ing. Milan Jelínek - člen, Ing. Josef Žižka - člen, Ing. Jiří Ježek - člen,
Date of acceptance
2020-06-26
Defence
Studentka přednesla obhajobu své bakalářské práce a odpověděla na dotazy oponenta. Ing. Lapčík : Dotaz na výškopis v katastru v Rusku a na Ukrajině. Dotaz na právní úpravu katastru.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO