Vyhotovení geometrického plánu dle platných předpisů pro práci v katastru nemovitostí.

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Cílem bakalářské práce je zaměření a zpracování geometrického plánu v obci Vážany. Předmětem geometrického plánu je změna obvodu budovy, která je stavbou hlavní na pozemku, změnu hranice pozemku a průběh vlastníky zpřesněné hranice pozemku. Práce je věnována historii katastru nemovitostí, právním předpisům a samostatnému vyhotovení geometrického plánu, který je výsledkem práce a bude sloužit k zápisu do katastru nemovitostí.
The purpose of the bachelor thesis is to measure and process the geometric plan in the village Vážany. The subject of the geometric plan is a change of the building perimeter, which is the main building on the plot, change of the plot boundary and refinement of the plot boundary that owners have agreed on. The work is dedicated to the history of the cadastre, legislation and actual creation of the geometric plan, which is the result of the thesis and will be used for registration in the cadastre.
Description
Citation
JABŮREK, O. Vyhotovení geometrického plánu dle platných předpisů pro práci v katastru nemovitostí. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
doc. Ing. Jiří Bureš, Ph.D. - předseda, Ing. Michal Kuruc, Ph.D. - místopředseda, Ing. Richard Kratochvíl - tajemník, Ing. Tomáš Kodýtek - člen, Ing. Jiří Sláma - člen, Ing. Miroslav Matějík, Ph.D. - člen, Ing. Jan Králík, Ph.D. - člen, Ing. Richard Kratochvíl - člen,
Date of acceptance
2020-06-26
Defence
Student představil svou práci v prezentaci. Byly přečteny posudky práce. Student odpověděl na dotazy v posudku oponenta. Doc. Bureš poukázal na chybné použití termínu etapa v práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO