Tvorba prvků tříd pro informační model budovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Predmetom tejto bakalárskej práce je zoznámenie sa s problematikou BIM a využitie laserového skenovania pre tvorbu modelu BIM. Práca sa zaoberá základnými informáciami o BIM, laserovom skenovaní a postupom tvorby rodín prvkov v programe Revit.
The subject of this thesis is introduction with BIM and the use of laser scanning for creating BIM. This thesis deals with informations about BIM, laser scanning and with process of creating families in Revit.
Description
Citation
ŠUBA, Š. Tvorba prvků tříd pro informační model budovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Geodézie, kartografie a geoinformatika
Comittee
Ing. Radim Kratochvíl, Ph.D. - předseda, Ing. Stanislav Kutálek, CSc. - místopředseda, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - tajemník, Ing. Ladislav Bárta, Ph.D. - člen, Ing. Milan Kuruc - člen, Ing. Karel Svoboda - člen, Ing. Tomáš Volařík, Ph.D. - člen, Ing. Pavla Andělová - člen,
Date of acceptance
2020-06-26
Defence
Student seznámil komisi se svou prací, obecně mluvil o BIM a následně o praktické části práce. Podrobně se věnoval především problematice dveří. Komise byla seznámena s posudky. Student mohl reagovat na připomínky oponenta. Student tvrdil, že odkazy na obrázky v textu měl, ale zřejmě při úpravě textu došlo k jejich odstranění. Objasnil všechny připomínky.. Ing. Svoboda se zeptal na měření mračna bodů. Ing. Kratochvíl upozornil na absenci prezentace samotné praktické činnosti v textu práce. Student s tímto souhlasil. Ing. Bárta zmínil potřebu, aby byl student přítomen na skenované lokalitě. Student na dané zpracovávané lokalitě nebyl. Ing. Kratochvíl se zeptal na množství práce, kterou student přímo udělal. Jednalo se o vytvoření 4 rodin – dveře a okna.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO