Návrh investičního portfolia fondu kvalifikovaných investorů zaměřeného na akcie Exchange Traded Funds investujících do drahých kovů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem tří variant portfolií pro fond kvalifikovaných investorů působícího v České republice, které se zaměřují na investici do akcií Exchange Traded Funds investujících do drahých kovů.
This diploma thesis focuses on the design of three portfolio variants for a fund of qualified investors operating in the Czech Republic, which focuses on investing in shares of Exchange Traded Funds investing in precious metals.
Description
Citation
KMINIAK, M. Návrh investičního portfolia fondu kvalifikovaných investorů zaměřeného na akcie Exchange Traded Funds investujících do drahých kovů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
prof. Ing. Oldřich Rejnuš, CSc. (předseda) doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Zuzana Křížová, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) doc. Ing. František Bartes, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Otázky vedoucího: Vysvětlete podrobně způsoby konstrukce Vašich spider grafů. odpovězeno Otázky oponenta: V případě, že byste práci začal psát v tomto roce, změnilo by se Vaše rozhodování při tvorbě návrhu? odpovězeno Ing. Zuzana Křížová, Ph.D Proč myslíte že je jen jediný fond (str.70 diplomové práce)? odpovězeno Doc. Ing. Ondřej Žižlavský, Ph.D V čem má spočívat přidaná hodnota Vámi navrženého portfolia? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO