Návrh logistické koncepce se zaměřením na služby ke spokojenosti zákazníka

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na logistickou koncepci společnosti LESAK s.r.o., zabývající se výrobou a prodejem vah a vážících zařízení. Analyzuje současný stav průběhu zakázky společností a následně navrhuje opatření se zaměřením na služby ke spokojenosti zákazníka.
Thesis deals with concept of logistics in company LESAK. This company’s business area is production and sale of weighing equipment. In the thesis, there is analysed current order processing in company LESAK and then there are suggested remedies focusing on customer satisfaction services.
Description
Citation
HABROVCOVÁ, I. Návrh logistické koncepce se zaměřením na služby ke spokojenosti zákazníka [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
otázky vedoucího - částečně zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Ptáček - Na závěr práce uvádíte ekonomické zhodnocení Vašich návrhů. Čim je vyčíslení finanční náročnosti návrhů podloženo? - nezodpovězeno. Ing. Hornungová - V rámci prezentace jste uvedla jednoduché návrhy, nicméně tyto návrhy nejsou podložené fakty. Příkladem je zavedení benefitů pro stálé zákazníky e-shopu. V práci chybí informace ohledně počtu stálých zákazníků. Dále chybí zdůvodnění finanční náročnosti Vašich návrhů. Zdůvodněte, z jakých analýz vycházejí Vaše návrhy. - nezodovězeno doc. Zich - Vysvětlete, jak Vaše návhy naplňují stanovený cíl práce. - nezodpovězeno. doc. Zich - Připomínky k práci: V práci uvádíte jaké jsou dodací lhůty objednaného zboží v e-shopu. Nicméně neuvádíte zhodnocení resp. analýzu těchto lhůt ve vztahu k trhu apod. Dále analýza PORTER je špatně zpracována. Analýza SLEPT i SWOT rovněž. Vyčíslení finanční náročnosti návrhů není úplné. Některé informace jsou uvedeny za rok, některé částky jsou jednorázové a toto vyčíslení není podložené. doc. Zich - Na základě uvedeného definujte bariéry vstupu na trh a vysvětlete, jakým způsobem se tvoří SWOT analýza. - nezodpovězeno. O výsledku hodnocení práce komise hlasovala - 2 členové hodnotili F, 3 členové E. Z tohoto důvodu hodnocení E.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO