Motivace a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce na téma Motivace a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti se zaměřuje na zadané téma ve strojírenském podniku. V teoretické části práce je vypracována literární rešerše pro daná témata, které vedou ke zpracování analytické části práce. V následující části práce je představena společnost, na kterou se práce zaměřuje, rozebrány její postupy, metody odměňování a motivace. Na základě techniky dotazníkového šetření je analyzována současná situace v podniku z pohledu zaměstnance, systému odměn, motivace, vzdělávání nebo podmínek na pracovišti. Na základě dotazníkového šetření jsou stanoveny návrhy a opatření spojené s vetší spokojeností zaměstnanců, srozumitelnějším systémem odměn a vyšší motivací pracovníků.
This diploma thesis is focused on this topic in the engineering company. The teoretical part of thesis contain literature review, which is neccesary for treatment analytion part od thesis. In the next part is introducion of company and described their procedures, metods for remuneration and motivation. The thesis have own questionnaire survey to analyze the current situation in the company from the perspective of employees, reward system, motivation, education or conditions in a workplace. Then it subseyuentely suggests possible steps included bigger welfare of workers, better reward system and higher motivations of workers.
Description
Citation
HERMANNOVÁ, P. Motivace a odměňování pracovníků ve vybrané společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. RNDr. Bedřich Půža, CSc. (místopředseda) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jana Hornungová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Ing. Hornungová - V rámci své práce jste uvedla, že zaměstnanci jsou s poskytovanými benefity spokojeni jen z 50 %. Jaké další benefity by zaměstnanci chtěli? - zodpovězeno. Ing. Hornungová - Obsahoval Váš dotazník otázku na benefity, které zaměstnanci postrádají? - zodpovězeno. Mgr. Konečný - Je u výrobní společnosti reálné zavést sick days? - zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO