Studie proveditelnosti expanze vybrané společnosti na zahraniční trh

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Hlavním cílem této diplomové práce je studie proveditelnosti expanze konkrétní společnosti na zahraniční trh. První část diplomové práce je věnována teoretickým východiskům, které jsou zaměřeny na problematiku podnikových strategií a vybraných způsobů vstupu na nový, zahraniční trh. V analytické části práce je provedena analýza vnějšího a vnitřního okolí podniku pomocí vybraných analýz. V návrhové části práce je vyhodnoceno, zda se vybrané společnosti oplatí vstoupit na nový trh a pokud ano, budou zde uvedena vybraná strategie této expanze společně s novým marketingovým návrhem.
The main goal for this diplomatic field is to study the expansion achievement of a particular company breaking into the international market. First part of this study consists theoretical solutions which targets strategies of the best way to enter a new market in Austria. In this particular analysis it is covered a research on local and outlying regions. And this study covers the possibility of entering this market and consider the viability of expansion that may enhance it's growth and profitability. There are strategies put in place in this study that will outline the expenses of marketing and other solutions. It is vital to perform this study to assure that such business is not only going to be successful but also to perform at it's highest level.
Description
Citation
OKLEŠŤKOVÁ, S. Studie proveditelnosti expanze vybrané společnosti na zahraniční trh [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) prof. Ing. Mirko Dohnal, DrSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
otázka vedoucího práce - odpovězeno otázka oponenta práce - odpovězeno doc. Doskočil - Vysvětlete odlišnosti v definovaných cílech diplomové práce. Proč je cíl nazván jako studie proveditelnosti? Co tedy bylo hlavním cílem diplomové práce? - odpovězeno doc. Doskočil - Z jakých podkladů jste vycházela při zpracování analýzy rizik? - odpovězeno Ing. Kaňovská - Jaké formy propagace byste zvolila při otevírání nové pobočky? - odpovězeno Ing. Kruntorádová - Uvedla jste, že jste v práci zpracovala i finanční analýzu. Proč jsou uvedeny jen ukazatele likvidity? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO