Zhodnocení finanční situace mezinárodně působícího podniku a návrhy na zlepšení v problémových oblastech

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce hodnotí současnou úroveň finančního zdraví vybraného mezinárodně působícího podnikatelského subjektu. Práce je rozdělená na tři části, teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části práce jsou vysvětleny základní pojmy. Analytická část práce hodnotí aktuální finanční situaci podniku a v poslední části jsou představeny návrhy sloužící k budoucímu zlepšení.
The doctor thesis evaluates the financial health of the selected internationally operating business entity. The thesis is divided into three parts, theoretical, analytical and a part with proposals. In the theoretical part, the basic terms are explained. The analytical part of the thesis evaluates the current financial situation of the company and in the last part the proposals for future improvements are presented.
Description
Citation
ŠICHOVÁ, K. Zhodnocení finanční situace mezinárodně působícího podniku a návrhy na zlepšení v problémových oblastech [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
bez specializace
Comittee
doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Michal Karas, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Otázky oponenta - Jak se aktuální koronavirová situace projevila na kurzových výkyvech a doporučila byste vaše řešení i pro ostatní firmy. - zodpovězeno Ing. Luňáček - Firmy exportují zboží a materiál nakupují v Česku? - zodpovězeno doc. Bartoš - Ve vaší práci index IN05 a Altman mají podobný průbeh, index bankrotu má vyšší výkyv. Čím to bylo způsobeno? - zodpovězeno Ing. Bumberová - Jaký trh nebo zákazníci tvoří konečné odběratele této společnosti. - zodpovězeno Ing. Bumberová - Proč v rámci analýz používáte kriteria jako věk, vzdělání. - zodpovězeno doc. Bartoš - Co je hlavní zahraniční trh této společnosti. - zodpovězeno doc. Novotný - Máte zpracovaný i druhotný trh, část výroby se uplatní v Česku? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO