Návrhy řešení pro snížení fluktuace zaměstnanců ve vybraném pracovním týmu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na fluktuaci zaměstnanců finančního oddělení ve vybrané společnosti. První část je věnována problematice fluktuace zaměstnanců a oblastem řízení lidských zdrojů souvisejících s tímto tématem. Teoretické poznatky jsou v další fázi využity k analýze a vyhodnocení situace ve zvolené společnosti. Závěrem budou navrhnuta řešení, která povedou ke snížení fluktuace ve společnosti.
This diploma thesis is focused on the fluctuation of employees of the finance department in a selected company. The first part is devoted to the issue of employee’s fluctuation and human resources management related to this topic. Theoretical knowledge is used in the next phase to analyze and evaluate the situation in the selected company. Finally, solutions will be proposed that will reduce fluctuations in society.
Description
Citation
PODZIMKOVÁ, H. Návrhy řešení pro snížení fluktuace zaměstnanců ve vybraném pracovním týmu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Podnikové finance a obchod
Comittee
doc. PhDr. Iveta Šimberová, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Alena Kocmanová, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Heralecký, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno prof. Kocmanová - Je to výrobní společnost, čím se zabývá? odpovězeno částečně prof. Kocmanová: Z jakého důvodu klesl počet zaměstnanců a proč řešíte fluktuaci? odpovězeno částečně prof. Kocmanová: Kteří zaměstnanci odchází a co to pro firmu znamená? odpovězeno částečně prof. Kocmanová: Co návrhy řešení? odpovězeno částečně prof. Kocmanová: Jaký ekonomický dopad to bude mít na firmu? odpovězeno částečně
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO