Zařízení s modelářskými servy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto práca je zameraná na skúmanie spôsobu ovládania modelárskych serv počítačom. Tiež bude slúžiť ako prehľad alebo príručka pre začiatočníkov. Práca obsahuje návrh jednoduchého robota, presnejšie sa jedná o jednoduchú robotickú ruku, ale najmä obsahuje návrhy ovládania z rôznych platforiem za použitia rôznych prostriedkov. V závere sú odporúčania pre jednotlivé platformy.
This work is focused on exploring how to control modeling servos by computers. It will also serve as an overview or a guide for beginners. The work includes the design of a simple robot, more precisely it is a simple robotic hand, but in particular it contains control designs from different platforms using different means. Finally, there are recommendations for each platform.
Description
Citation
JABLONICKÝ, J. Zařízení s modelářskými servy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Oponent hodnotil práci stupněm 4F, protože textová byla nevyhovující. Student nedokázal vyvrátit výtky oponenta. Komise shledala nedostatky práce natolik závažné, že se práci rozhodla hodnotit jako nevyhovující. Otázky u obhajoby: Neuvažovali ste o otestovaní bežne dostupných mikrokontroléroch od STM32 alebo NXP, ktoré umožňujú beh RTOS a boli by vhodné na takýto typ úlohy? Na základe čoho ste zvolili platformy pre testovanie? V závere sa zmieňujete o spolupráci s pánom Martákom. Súvisí táto spolupráca nejak s vašou BP?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO