Aktivní učení s neuronovými sítěmi

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
F
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se věnuje problematice aktivního učení a jeho spojení s neuronovými sítěmi. Nejprve obsahuje úvod do problematiky, nastínění metod prozkoumaných metod aktivního učení. Následuje praktická část s experimenty zkoumající jednotlivé strategie a jejich vyhodnocování.
The topic of this thesis in active learning in conjunction with neural networks. First, it deals with theory of active learning and strategies used in real life scenarios. Followed by practical part, experimenting with active learning strategie and evaluating those experiments.
Description
Citation
BUREŠ, T. Aktivní učení s neuronovými sítěmi [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2019.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2019-06-11
Defence
Student se nedostavil. Otázky u obhajoby: Jak jste "Postupně implementoval metody pracující s nejistotou modelu a zkoumal jejich efektivitu v porovnání s náhodným vzorkováním a učením na celé datové sadě."?
Result of defence
práce nebyla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO