Informační systém házenkářského klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vytvořením informačního systému pro házenkářský klub. Informační systém je vytvořen jako webová aplikace implementovaná v jazyce PHP s využitím frameworku Laravel. Práce si klade za cíl vytvořit takový informační systém, který ušetří administrativní práci zástupcům házenkářského klubu a pomůže jim při vedení klubu. Všechny funkcionality plynou z reálných potřeb házenkářského klubu. Hlavními funkcemi systému jsou evidence statistik hráčů v zápasech, přihlašování na klubové akce a evidence výdajových dokladů. Systém byl úspěšně vytvořen a otestován.
This thesis deals with the creation of an information system for a handball club. The information system is created as a web application implemented in PHP and using the Laravel framework. The thesis aims to create such an information system that will save administrative work for the representatives of the handball club and help them in leading the club. All functionality resulting from the real needs of the handball club. The main functions of the system are the registration of player statistics in matches, registration for club events and the registration of expenditure documents. The system was successfully created and tested.
Description
Citation
HOMA, P. Informační systém házenkářského klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (předseda) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Mgr. Kamil Malinka, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Spolupracuje Váš systém s běžně používanými službami (Google kalendář, sociální sítě, apod.)? Jak by to bylo případně možné provést? Plánujete provést integraci s jinými házenkářskými systémy, především na celorepublikové úrovni (např. pro evidence členů)? Bude pro tento účel možné využít nějaké dostupné aplikační rozhraní? Jakou informaci bylo nutné zanést do informačního systému a nebyla možná zadat do nějakého již hotového systému? Jak probíhalo testování na uživateli?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO