Systém pro správu obsahu zaměřený na týmovou spolupráci

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto bakalárska práca sa venuje návrhu, implementácii a testovaniu webovej aplikácie Contentu, ktorá spája funkcionalitu systémov pre správu obsahu so systémami pre správu tímu. Návrh tejto služby sa odvíja od analýzy požiadaviek a existujúcich riešení. Táto aplikácia je implementovaná pomocou technologického balíčka MERN, ktorý sa skladá z technológií MongoDB, Express, React a Node.js. Výsledkom práce je plne funkčná a otestovaná internetová služba, ktorej cieľom je spríjemnenie a zefektívnenie práce tvorcov obsahu.
This bachelor thesis describes the design, development and testing of Contentu web application. This application bundles features of a content management system with features of a team management system. The design of this service is based on the requirement analysis and the analysis of existing solutions. This application uses the MERN technology stack, which consists of MongoDB, Express, React and Node.js. This thesis resulted in a fully functional and tested web service, which aims to simplify and streamline the workflow of content creators.
Description
Citation
JURIGA, D. Systém pro správu obsahu zaměřený na týmovou spolupráci [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-08
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Mohl byste stručně objasnit roli technologie GraphQL ve vašem řešení - k přenosu jakých dat slouží a jak se projeví na serverové a klientské části systému? Co bylo důvodem nepoužít REST API? Jaký význam mají naměřené časy? Podle čeho jste volil kritérium čas pro splnění úkolu? Má váš systém nějakou unikátní vlastnost?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO