Správa filtrování e-mailů v Roundcube

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit zásuvný modul pro webmail Roundcube, který umožňuje správu filtrování příchozí pošty a automatické oznamování nepřítomnosti, přičemž pro samotné filtrování je využit nástroj Procmail. V práci je dále prozkoumán způsob generování těchto filtrů/oznamování nepřítomnosti a jejich ucelené prezentace uživateli v rámci Roundcube. Výsledkem práce je funkční zásuvný modul a popis zajímavých pasáží z jeho implementace.
The aim of this work is to create a plug-in for the Roundcube webmail, which allows the management of filters for incoming mail and automatic absence notification, where the Procmail tool is used for the filtering itself. The work also examines how to generate these filters and report the absence and their comprehensive presentation to the user within the Roundcube. The result of the work is a functional plug-in module and a description of interesting passages from its implementation.
Description
Citation
ŠPANĚL, T. Správa filtrování e-mailů v Roundcube [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Dr. Ing. Otto Fučík (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-08
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl otázky přítomných. Komise shledala nedostatek ve splnění bodu 5 zadání, na základě formulace zadání jako celku a na základě dodatečných informací od vedoucího práce se s přihlédnutím k obhajobě komise rozhodla hodnotit práci stupněm D. Otázky u obhajoby: V posledním bodu máte provést srovnání s existujícím řešením, které v práci není splněno. Proč? V čem je řešení lepší než existující řešení? Jak vidíte váš přínos? Jak vznikl výsledný přístup k řešení? Jaká všechna kódování podporujete? Je podporováno i kódování unicode?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO