Webová aplikace pro výdejní okénka a rozvozy v době koronavirové pandemie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit webovou aplikaci pro správu nabídky a objednávek prodejnám ovlivněným koronavirovou pandemií. Aplikace je implementována pomocí Vue.js, PHP a MySQL. Práce obsahuje teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou popsány aktuální možnosti vývoje webových aplikací a použitých technologií v této práci. Praktická část obsahuje návrh, implementaci a testování aplikace. Výsledná aplikace umožňuje zákazníkům vytvořit objednávku produktů z nabídky prodejny. Jednotlivým prodejnám prostřednictvím administrace poskytuje možnost správy nabídky, objednávek a nastavení.
The aim of this thesis is to create a web application enabling management of offers and orders for businesses affected by the Covid-19 pandemic. The application is implemented using Vue.js, PHP and MySQL. The thesis consists of a theoretical and practical part. The theoretical part focuses on current possibilities of web application development and technologies used in this thesis. The practical part describes the designing process, implementation and testing of the application. The resulting application allows customers to browse through offers and to place an order. Additionally, for individual business it provides an option of managing their offer, orders and settings through the administration.
Description
Citation
ŽÁK, D. Webová aplikace pro výdejní okénka a rozvozy v době koronavirové pandemie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen) Ing. Libor Polčák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-08
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: Můžete popsat, kdo dělal na webu jakou práci? Protože např. na "idnes" se prezentuje jako víkendová práce sw studia. Promítly se platby (uvedené v zadání) přímo v aplikaci? Jakým způsobem jste řešil zabezpečení webové aplikace? Jaké jsou možnosti pokračování komerčního využití aplikace?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO