Statická analýza a vyhodnocení v jazyku C

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cieľom práce je tvorba nástroja na analýzu zdrojového kódu v jazyku C za účelom zistenia hodnôt registrov perférnych zariadení. Výsledkom je nástroj regcheck ktorý je schopný určiť konečný stav týchto registrov ako aj kroky k nemu vedúce. Nástroj je otestovaný na 2 mikrokontroléroch.
Aim of this thesis is to produce a tool which performs static analysis on C language source code. Result is application regcheck which determines final state of registers used by peripherals and steps leading to that state. Application was tested on two microcontrollers.
Description
Citation
UŽÍK, V. Statická analýza a vyhodnocení v jazyku C [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (místopředseda) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Ondřej Lengál, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-09
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Z jakého důvodu není pro implementaci využit překládaný jazyk, kde by bylo možné očekávat získávání výsledků dostatečně rychle na to, aby bylo možné analýzu integrovat do vývojového prostředí odpovídajících mikrokontrolérů. Jak a na jakých programech jste aplikaci testoval?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO