Sledování aplikačních služeb a serverů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V bakalarskej praci je riesena problematika monitorovania serverov a serverovych aplikacii. Cielom prace je zjednodusit a zefektivnit toto monitorovanie. Na vyriesenie problemu, bol zvoleny pristup pomocou ELK stacku. Jeho pouzitim sme dosiahli sprehladnenie log suborov a vizualizaciu dat z nich ziskanych.
This bachelor thesis addresses an issue of monitoring servers and server aplications. The goal is to simplify this monitoring and make it more efficient. To do so, we used ELK stack. With the use of this stack we achieved to easily read from log files and show usefull informations from them.
Description
Citation
PLEŠKO, F. Sledování aplikačních služeb a serverů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
sk
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (místopředseda) Ing. František Grézl, Ph.D. (člen) Ing. Michal Hradiš, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem Vaše řešení podporuje sledování a analýzu běhu vícevrstvé aplikace (bod 2 zadání)? Jaká je role nástroje ElasticSearch ve Vašem řešení? Jaký typ dat ukládá a jakým způsobem se dále využívají?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO