Webový kanban

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením webové aplikace pro řízení projektů za pomocí agilní metodiky Kanban. Aplikace musí být implementovaná dle požadavků společnosti SEACOMP s.r.o., která ji bude využívat. Teoretická část práce se zaměřuje na problematiku projektového řízení a popisuje technologie použité při vývoji aplikace. Praktická část práce obsahuje popis návrhu aplikace a konkrétních částí její implementace. Výsledná aplikace byla otestována zaměstnanci společnosti a zhodnocena v závěru práce. 
This bachelor thesis deals with the creation of a web application for project management using the agile Kanban methodology. The application must be implemented according to the requirements of SEACOMP s.r.o., which will use it. The theoretical part of the thesis focuses on the issue of project management and describes the technologies used in the development of the application. The practical part of the thesis contains a description of the application design and specific parts of its implementation. The resulting application was tested by the company's employees and evaluated at the end of the thesis.
Description
Citation
FURDA, J. Webový kanban [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Martin Čadík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. RNDr. Milan Češka, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Martínek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Popište, jakým způsobem ovlivnil návrh a implementaci aplikace fakt, že musí být v budoucnu integrována do IS zadavatele.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO