Navržení technologie výroby SPD zarážky pro pedály na jízdní kolo

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Bakalářská práce je zaměřena na konstrukci a výrobu MTB zarážky (kufru) pro jízdní kola. Model, vymodelovaný v programu Autodesk Inventor, bude sloužit k vytvoření CNC programu v softwaru SolidCAM. Součástí práce je i navržení technologie výroby a popis použitých technologií.
The bachelor thesis is focused on the design of shape and production technology of MTB clipless for bicycles. Autodesk Inventor software was used for modeling MTB clipless and SolidCam software was used for creating CNC program. The technology of production and description of used technologies were describe too.
Description
Citation
TOMEK, J. Navržení technologie výroby SPD zarážky pro pedály na jízdní kolo [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Josef Sedlák, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Anton Humár, CSc. (místopředseda) Ing. Martin Slaný, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Jaroš, Ph.D. (člen) Ing. Vladimír Maixner, MBA (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise: V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: 1. Je pri vyrobenej súčiastke důležitá drsnosť povrchu ? Je zarážka na pravej a ľavej strane rovnaká ? zodpovězeno 2. Ako sa obrábali výstupky na uvedenej súčasti ? zodpovězeno 3.Máte skúsenosť s obrábaním korózievzdorných ocelí ? Aké úskalia pri obrábaní vznikajú ? Zodpovězeno 4.Zamyslel ste sa nad použitím hliníkovej zliatiny prípadne plastu ako vstupného materiálu ? částečně zodpovězeno Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO