Robotizované pracoviště pro paletování dílů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Tato práce se zabývá tématem robotizovaných paletizačních pracovišť, jež jsou po teoretické stránce rozebrány v rešeršní části. V praktické částí této práce jsou tyto poznatky využity pro návrh specifického robotizovaného pracoviště. Dále je tento návrh rozpracován tak aby byl čtenář seznámen s jednotlivými části pracoviště. Následně je pracoviště digitálně zprovozněno. Výsledkem práce je plně funkční CAD model pracoviště s programem připraveným k nahrání do robotu.
The subject of this thesis are robotic palletizing workplaces, which are theoretically analyzed ind the research part. In practical part of this thesis, these findings are used to design a specific robotic workplace. Thereafter, this design is developed in order to acquint the reader with each part of workplace. Subsequently the workplace is digitally commissioned. The result of this thesis is fully functional CAD model of the workplace with program ready to be uploaded to the robot.
Description
Citation
VALENTA, J. Robotizované pracoviště pro paletování dílů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
prof. Dr. Ing. Jiří Marek, Ph.D., DBA (předseda) doc. Ing. Vladislav Singule, CSc. (místopředseda) doc. Ing., Dipl.-Ing Michal Holub, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Tůma, Ph.D. (člen) Ing. František Bradáč, Ph.D. (člen) Ing. Jiří Kovář, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Marek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Student seznámil členy komise se svou závěrečnou prací na téma "Robotizované pracoviště pro paletováni dílů". Student zodpověděl otázky oponenta. Otázky komise: Jakým způsobem jsou vystrkovány rastry? Z jakého materiálu jsou rastry vyrobeny? Odkud robot bere díly? Student úspěšně odpověděl na otázky komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO