Plánování cesty v neurčitém prostředí pomocí algoritmu AO*

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se věnuje plánování cesty v neurčitém prostředí se zaměřením na metody typu AO*. V praktické části se zaměřuje na návrh a implementaci vlastní metody řešení pro prohledávání And/Or grafu. Pro provedení srovnávacích experimentů byl vytvořen simulační program, který umožňuje otestovat implementované algoritmy.
Master thesis is dedicated to path planning in uncertain environment focusing on AO* methods. In practical part it focuses on designing and implementation of own solving method for searching And/Or graph. To perform comparative experiments it was created a simulation program, which allows to test implemented algorithms.
Description
Citation
FOUKAL, J. Plánování cesty v neurčitém prostředí pomocí algoritmu AO* [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Aplikovaná informatika a řízení
Comittee
prof. RNDr. Ing. Miloš Šeda, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Roman Šenkeřík, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jan Roupec, Ph.D. (člen) prof. Ing. Dagmar Janáčová, CSc. (člen) prof. Ing. Vladimír Vašek, CSc. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Student odprezenoval hlavní výsledky své diplomové práce a zodpověděl otázky oponenta. Otázky komise: Optimálnost cesty. Použití algoritmu.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO