Založení malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem této diplomové práce je zpracování podnikatelského plánu na založení nové lesní školky. Diplomová práce je rozdělena na čtyři hlavní části. První částí jsou cíle práce a zvolená metodika. Druhá část obsahuje teoretický popis, který vychází z odborné literatury. V další části využívám vybrané metody a analýzy ke zmapování současné situace. Poslední čtvrtá část je vlastní návrh podnikatelského plánu s vyvozenými závěry a doporučeními, pro nově zakládanou lesní školku.
The subject of this thesis is to prepare a business plan for the establishment of a new forest nursery. The thesis is divided into four main parts. The first part is the goals of the work and the chosen methodology. The second part contains a theoretical description, which is based on literature. In the next part I use selected methods and analyzes to map the current situation. The last fourth part is a proposal of a business plan with conclusions and recommendations for a newly established forest nursery.
Description
Citation
ZEMAN, V. Založení malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno doc. Putnová: Zakládáte rodinný podnik. Vy budete jednatel. Předpokládám, že odběratelé budou velkoodběratelé, nebo na koho se zaměřujete? - zodpovězeno doc. Putnová: Proč se chcete zaměřovat na fyzické osoby a ne na velké velkoodběratele? Z jakého důvodu? - zodpovězeno doc. Putnová: Uvažoval jste o závlaze, ale je to obrovská investice. Kalkuloval jste to? - zodpovězeno doc. Putnová: Dá se proti suchu pojistit? - zodpovězeno doc. Putnová: Uvažovali jste o nějakém dotačním programu? - zodpovězeno doc. Putnová: Uvažovali jste z obchodního hlediska o pěstování vánočních stromků? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO