Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá ekonomickým a finančním měřením a hodnocením společnosti MND a.s. s využitím moderních metod a nástrojů. Teoretická část práce obsahuje literární rešerši, která je zaměřena na teorii týkající se ekonomického a finančního měření. Analytická část se skládá z představení společnosti, ekonomické a finanční analýzy. Závěrečná část práce je věnována návrhům a doporučením, které by mohly vést ke zlepšení finančního stavu podniku.
The master´s thesis deals with economic and financial analysis and evaluation of the MND a.s. company using modern methods and tools. The theoretical part of the thesis contains literary research, which focused on theory associated with the economic and financial analysis. The analytical part consists of company presentation, economic and financial analysis. The final part of the thesis contains suggestions and recommendations that could improve the financial status of the company.
Description
Citation
FILÁSEK, A. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Schüller: U doprovodných služeb navrhujete, že by se ČR rozdělila na 4 části, můžete říct, jak by to rozdělení vypadalo? - odpovězeno doc. Meluzín: Vysvětlete výpočet SP a ZP u mzdových nákladů návrhů č. 1 - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO