Marketingová komunikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací zkoumané společnosti EMOS spol. s r.o. Práce je rozdělena na několik částí. V první části jsou zpracována teoretická východiska potřebná k objasnění dané problematiky, která jsou podkladem pro následující analytickou část. V druhé části práce je společnost představena a dochází ke zpracování marketingového mixu, jehož součástí je komunikační mix. Dále je zpracována analýza marketingového prostředí a dochází k dotazníkovému šetření. V poslední části práce jsou na základě analytické části doporučeny návrhy ke zlepšení nástrojů komunikačního mixu společnosti.
This diploma theses deals with marketing communicatin of company EMOS spol. s r.o. The theses is divided into several parts. First part consists of theoretical background needed as basic for the following analytical part. Second part deals with presentation of the company and with marketing mix as a part of communication mix. Third part of the theses deals with elaboration of the marketing environment and with questionnaire survey. Based on the analytical parts the last part provides the company with some recommendations for future improvement of the company´s communication mix.
Description
Citation
ZAMAZALOVÁ, A. Marketingová komunikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Josef Veselý: Jaký je poměr zaměření sledované firmy na oblast B2B a B2C? Jsou přítomny slevy pro B2B i na e-shopu? Příležitost vychází z jakého prostředí? - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová: Jaké jsou celkové náklady na marketingovou komunikaci v posledním sledovaném období? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO