Spokojenost zákazníků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zaměřuje na analýzu spokojenosti zákazníků ve vybrané společnosti. Na základě dílčích analýz a vlastního průzkumu jsou stanovena opatření vedoucí ke zvýšení úrovně spokojenosti zákazníků. V první části práce jsou vymezena teoretická východiska. Dále je v analytické části společnost zkoumána v rámci vnitřního prostředí a mikro a makro okolí. Prostřednictvím dotazníkového šetření je analyzován současný stav spokojenosti zákazníků. V poslední části jsou stanoveny konkrétní návrhy na zvýšení úrovně spokojenosti zákazníků.
The main intention of the diploma thesis is to analyze customers satisfaction in chosen company. Based on results of sectorial analyses are devise measures to improve the current situation. First part of the thesis desribes theoretical background. Evaluation of the company’s current state is done through the analysis of internal environment and macro and micro environment analysis. The current state of customer satisfaction level is also studied using a questionnaire. The final part includes specific suggestions for improvement of customer satisfaction.
Description
Citation
VYMĚTALOVÁ, S. Spokojenost zákazníků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
Otázky vedoucího práce - odpovězeno Otázky oponenta práce - odpovězeno Mgr. Štěpán Konečný: Kategorie vstřícnost zaměstnanců, koho si máme představit pod pojmem zaměstnanec u dané firmy? Je v práci zohledněna spokojenost s trenéry? - odpovězeno Ing. Josef Veselý: Údržba a stav pomůcek. Existují technické normy a evidence stavu opotřebení? Budou návrhy vedením firmy aplikovány v praxi? - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová: Jaká byla situace firmy z finančního hlediska v posledním sledovaném období? Jaké množství nových zákazníků by pokrylo celkové náklady navržených opatření? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO