Podnikatelský plán pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve vybrané lokalitě

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve Slavkově u Brna. Teoretická část obsahuje popis základních pojmů a východisek pro založení podniku v oblasti hlavní myšlenky, užitých analytických metod v rámci plánování včetně samotné struktury podnikatelského plánu. Analytická část obsahuje identifikaci klíčových faktorů z oblasti vnějšího, oborového a vnitřního prostředí včetně provedení vlastního marketingového výzkumu u potenciálních zákazníků a na základě souhrnu a zhodnocení, je pak vybírána vhodná strategie začínajícího podniku v této oblasti. Návrhová část vypracovává zvolenou strategii do dílčí části struktury podnikatelského plánu tak, aby byl projekt realizovatelný.
The diploma thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of a cafe with handmade desserts in Slavkov u Brna. The theoretical part contains a description of the basic concepts and starting points for establishing a company in the area of the work‘s main thought, used analytical methods in planning, including the structure of the business plan itself. The analytical part contains identification of key factors from the field of external, field and internal environment including conducting own marketing research for potential customers and based on the summary and evaluation, then the appropriate strategy of the start-up company in this area is selected. The execution part elaborates the chosen strategy into a partial part of the business plan structure so that the project is feasible.
Description
Citation
KOHOUTKOVÁ, K. Podnikatelský plán pro založení kavárny s ruční výrobou dezertů ve vybrané lokalitě [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA (místopředseda) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen) Ing. Veronika Bumberová, Ph.D. (člen) Ing. Kateřina Fojtů, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
otázky vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA Kromě toho že budete kávu vařit, budete i zrnkovou kávu prodávat. Nebojíte se, že Vám prodej zrnkové kávy sníží počet zákazníků? Zodpovězeno. Tabulka č. 15 - náklady, uvádíte i marže. Z čeho Vám vychází výrobní náklady na kávu? Zodpovězeno. Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. Změna klimatu a dopad na pěstitelé kávy. Brala jste v potaz klimatické změny a z toho vyplývající zdražování kávy, jakožto možné riziko? Zodpovězeno. doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. Jak máte zajištěnou řemeslnou živnost? Zodpovězeno.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO