Motivační systém firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce shrnuje teoretické pojmy na téma motivace. Následuje analytická část, která popisuje aktuální stav vybrané společnosti jako je motivační systém a jeho složky, odměny aj. Na základě provedení kvantitativního výzkumu a testování hypotéz je sestaven návrh na zlepšení dosavadního motivačního systému.
The thesis summarizes theoretical terms related to the theme of motivation. Following is the analytical part, which describes the current state of the selected company such as the incentive system and its components, rewards, etc. Based on the implementation of quantitative research and testing hypotheses is compiled a proposal to improve the existing motivation system.
Description
Citation
ŠKRABAL, M. Motivační systém firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno doc. Putnová - Kdo je součástí výběrové komise při přijímacím řízení? Je součástí i člen týmu? - odpovězeno Ing. Neuwirth - Proč máte nulové náklady na home office? Máte nastavený mechanismus, jak budete práci z domova kontrolovat? - odpovězeno doc. Putnová - Máte dostatečně zabezpečené systémy pro práci z domova? - odpovězeno Ing. Videcká - Může zaměstnanec pracovat na svém počítači? Jsou v tomto případě data v bezpečí? - odpovězeno prof. Koráb - Můžete podrobněji vysvětlit princip strhávání 6-ti minut z pracovní doby? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO