Motivační systém firmy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Diplomová práce se zabývá motivačním systémem vybrané společnosti. Práce je rozdělena do čtyř částí. První část se zaměřuje na teoretické poznatky, které slouží k pochopení daného tématu. Je zde popsána podstata motivace, hodnocení zaměstnanců, uznávání a odměňování zaměstnanců, zaměstnanecké benefity, a také atmosféra na pracovišti. V druhé části je stručný popis vybrané společnosti a charakteristika stávajícího motivačního systému ve společnosti. Ve stěžejní části jsou uvedeny výsledky analýzy na základě dotazníkového šetření a výsledky testování hypotéz. V poslední části jsou uvedeny návrhy na zlepšení motivačního systému, které byly určeny na základě analýzy a provedených hypotéz.
The diploma thesis focuses on motivation system in a selected company. The thesis is divided into three parts. The first part focuses on theoretical knowledge that helps to understand the topic. There is description of the motivation, employee evaluation, recognition and rewarding employees, employee benefits and work atmosphere. The second part is a brief description of the selected company and the characteristics of the current motivational system in the company. In the main part there are the results of the analysis based on a questionnaire survey and the results of hypothesis testing. The last part contains suggestions for improving the motivation system which were determined on the basis of analysis and hypotheses.
Description
Citation
KOTASOVÁ, M. Motivační systém firmy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
otázka vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno Ing. Bočková - Uvádíte příspěvek na internet, který budete poskytovat zaměstnancům. Máte tam poměrně vysokou částku. Zkoumala jste to z hlediska daňově uznatelných nákladů? - zodpovězeno Ing. Neuwirth - Jaká byla ve firmě fluktuace zaměstnanců před COVID-19? - zodpovězeno Ing. Videcká - Ve výrobě je kolem 250 lidí. Na jedné straně navrhujete relaxační místnost pro administrativu. Další návrh je káva pro dělníky (1 kávovar). Nenaruší vám to výrobu? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO