Marketingový mix podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá marketingovým mixem společnosti. Práce je rozdělena do tří částí, na teoretickou, analytickou a návrhovou. V teoretické části se práce zaměřuje na vysvětlení základních pojmů, které souvisí s tématem mé práce. Analytická část se zabývá představením společnosti a analýzou jednotlivých nástrojů marketingového mixu. Na základě provedené analýzy jsou doporučeny návrhy na zlepšení marketingového mixu a s tím související informovanost o společnosti a propagaci jejich produktů.
This Master´s thesis deals with the marketing mix of the company. My thesis is divided into three parts - theoretical, analytical and proposal part. The theoretical part focuses on explanation of basic concepts related to my work. The analytical part is about the introduction of the company and analysis of individual methods of marketing mix. Based on the analysis, various proposals are suggested to improve the marketing mix and to raise the brand awareness for the products of the company.
Description
Citation
ŘEZNÍČEK, M. Marketingový mix podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Marie Jurová, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Pavel Mráček, Ph.D. (člen) Ing. Lucie Kaňovská, Ph.D. (člen) Ing. Karel Doubravský, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Otázka vedoucího - nebyla položena žádná otázka. Otázka oponenta - odpovězeno. Otázky komise Ing. Karel Doubravský, Ph.D. - Návratnosti investic, odvození hodnot v diplomové práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO