Marketingová komunikace společnosti

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá používanými formami marketingové komunikace vybrané společnosti. Součástí práce je dotazníkové šetření mezi skupinou zákazníků z vinařského oboru, kde jsou zjištěny možné problémy v této problematice komunikace. Výsledkem této analýzy je výstup v podobě návrhů, které přispějí ke zlepšení marketingové komunikace společnosti.
This diploma thesis focuses on the forms of communication used by one particular company. Another part of the thesis are the poll results of the group of customers from victiculture branch which shows us potential problems in this matters. The result of this analysis is an output in a form of suggestions which are going to contribute in improvement of marketing communication of this company.
Description
Citation
ŠKODOVÁ, M. Marketingová komunikace společnosti [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vít Novotný, Ph.D. (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-14
Defence
Otázky oponenta práce - odpovězeno Ing. Josef Veselý: Pojem distributor a pojem obchodní zástupce, uveďte rozdílnost pojmů. Je přítomna automatizace v podniku? Školení jsou orientovana na jaké oblasti? - odpovězeno Mgr. Štěpán Konečný: Správa sociálních sítí, kdo by měl obsluhovat tyto sítě - interní/externí? Je student adekvátní volba? - odpovězeno doc. Vít Chlebovský: Do jaké míry se zákazník podílí na vývoji produktu, resp. jak se předávají tyto informace firmě a zda vůbec se zákazník podílí na konečném produktu. - odpovězeno Ing. Markéta Kruntorádová: Jaká je současná ekonomická situace firmy? V návrhu spolupráce s VŠ jste uvažovala i např. o stipendiích? Co si mohu představit pod pojmem "získání nových zákazníků"? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO