Podnikatelský plán

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tématem závěrečné práce je „Podnikatelský plán“. Práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. První kapitola obsahuje teoretická východiska. Ve druhé kapitole je vypracována podrobná analýza. Třetí a zároveň také poslední kapitola je věnována návrhům na řešení, která jsou vytvořené na základě získaných informací v předchozích dvou kapitolách. Návrhem je v tomto případě podnikatelský plán na založení kosmetického salonu.
The topic of the diploma thesis is „Business plan“. Thesis is divided into three main chapters. First chapter includes theory. In the second chapter a full analysis is processed. Third and the last chapter is focused on suggestions for improvement, which are based on outputs from the previous two chapters. In case of this thesis, the suggestion is business plan for starting beauty salon.
Description
Citation
KOBLEROVÁ, E. Podnikatelský plán [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Vít Chlebovský, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Radek Doskočil, Ph.D., MSc (místopředseda) Ing. Markéta Kruntorádová, Ph.D. (člen) Ing. Josef Veselý, CSc. (člen) Mgr. Štěpán Konečný, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázka vedoucího - zodpovězeno otázky oponenta - zodpovězeno doc. Chlebovský: O kolik je dohodnutý nájem nižší než je obvyklé? - zodpovězeno Ing. Kruntorádová: Jaká je cena služeb v porovnání s konkurencí? Jaká je cena služeb v porovnání s konkurencí v dané lokalitě? Jaká je nejbližší konkurence v daném lokalitě? Vysvětlete pojem "luxusní salon"? Jak by bylo možné nabízené služby dále rozšířit? - zodpovězeno doc. Doskočil: Z jakých podkladů jste vycházela při zpracování analýzy rizik? Jaká by byla nákladovost u uváděných opatření? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO