Podnikatelský plán - založení bistra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zaobírá založením podnikatelského subjektu, a současně poskytuje pohled na postup a metodiku postupu při sestavení podnikatelského záměru a jeho uplatnění v běžné praxi. Na samém začátku práce jsou charakterizovány jednotlivé termíny z podnikatelského prostředí a literární východiska. Následující část diplomové práce se soustředí na analýzu podnikatelského prostředí, ve kterém bude nově vzniklý subjekt podnikat. V samotném závěru jsou na základě analýz a zjištění stanoveny jednotlivé návrhy a doporučení jak správě sestavit podnikatelský plán.
This diploma thesis deals with the establishment of a business entity, and at the same time provides an insight and methodology of the process of compiling a business plan and its application in everyday practice. At the very beginning of the work are characterized individual terms from the business environment and literature background. The following part of the diploma thesis focuses on the analysis of the business environment in which the newly established entity will do business. In the very conclusion, on the basis of analyses and findings, individual proposals and recommendations are set for how to compile a business plan.
Description
Citation
ROZINKOVÁ, K. Podnikatelský plán - založení bistra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
otázky oponenta - zodpovězeno doc. Putnová: Uvádíte, že byste měla provozovnu na Kozí. Ten objekt už máte předjednaný? - zodpovězeno doc. Putnová: Kalkulovala jste s nájmem? - zodpovězeno doc. Putnová: V čem by bylo bistro unikátní? - zodpovězeno doc. Putnová: V prezentaci jste také řekla, že stát podporuje podnikání. Jak jste to myslela? - zodpovězeno doc. Putnová: Jak koresponduje vaše tvrzení, že budete vsázet na extrémně milou a vstřícnou obsluhu s tím, že budete mít dlouhodobě nezaměstnané? - zodpovězeno doc. Putnová: Otevírací doba je 9:00 - 19:00. Neuvažovala jste o tom, že otevírací doba by mohla začínat dřív a mohlo by to být takové snídaňové bistro? To tady podle mě chybí. - zodpovězeno doc. Putnová: Kdo je vaše cílová skupina? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO