Podnikatelský záměr - založení fitness centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je vytvořit Podnikatelský plán pro založení fitness centra v Brně. V první části jsou stanovena teoretická východiska, která nám charakterizují podnikatelské prostředí v České republice a dávají nám podklad pro zpracování analytické části. Analytická část této práce je věnována komplexní analýze, marketingovému průzkumu trhu a zhodnocení podmínek současného trhu. V závěrečné části je na základě uskutečněných analýz vytvořen samotný podnikatelský plán včetně všech právních náležitostí v rámci českého podnikatelského prostředí.
The subject of the thesis is to create a Business Plan for the establishment of a fitness center in Brno. The first part defines the theoretical background that characterizes the business environment in the Czech Republic and which gives us the basis for processing the analytical part. The analytical part of this work is devoted to complex analysis, marketing research and evaluation of the current market conditions. In the final part, based on the performed analyzes, the business plan itself is created, including all legal requirements within the Czech business environment.
Description
Citation
BUKAI, M. Podnikatelský záměr - založení fitness centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno doc. Meluzín: Má v dnešní době smysl zakládat fitness centrum s názvem Arnold gym? odpovězeno Je to pro dnešní společnost motivující? odpovězeno Je potřeba kauce milion Kč a z čeho byste ji zaplatil? odpovězeno Ing. Poláček: Počítáte s cenovou politikou ve své diplomové práci? odpovězeno Ing. Schüller: Uvádíte, že chcete název Arnoldgym.cz, budete si to registrovat? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO