Podnikatelský záměr-založení bageterie

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
The aim of this diploma thesis is the creation of a business plan for new restaurant, which will be located in the center of Brno. The beginning of the work is devoted to theoretical framework, followed by practical part. This includes an analysis of business conditions in the gastronomy industry in the Czech Republic. Conclusion focuses on recommendations whether to implement the business plan, and if what would be the development of the company.
Description
Citation
TRAN NGOC, T. Podnikatelský záměr-založení bageterie [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-15
Defence
doc. Putnová: Uvedl jste, že provozovna by měla být na ulici Veveří. Je to váš objekt, jedná se o pronájem? Je to v práci zakalkulované? - zodpovězeno doc. Putnová: Uvedl jste, že silnou stránkou jsou lokální dodavatelé. Pod tou lokálností si mám představit suroviny z Vietnamu nebo z Jihomoravského kraje? - zodpovězeno doc. Putnová: V čem se chcete odlišovat? V čem je ta bageta typicky vietnamská? - zodpovězeno doc. Putnová: Na jenom slidu jste měl marketingový mix pouze v odrážkách. Máte to v práci rozvedeno? Podle čeho jste zjistil, že máte na trhu šanci? - zodpovězeno Ing. Bočková: Do nákladů jste zahrnul i kauci. Je to skutečně náklad? - zodpovězeno Ing. Bočková: Máte celkem vysokou počáteční investici. Neuvažoval jste například o koupi repasovaných strojů? Nebo nějakých už používaných strojů? - zodpovězeno Ing. Bočková: Bude to s.r.o. nebo fyzická osoba? Jakou sazbu daně z příjmu má fyzická osoba a jakou s.r.o. - zodpovězeno Ing. Bočková: Učili jste se o tom, že máte zaokrouhlovat základ daně? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO