Podnikatelský záměr - Založení laser game arény

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je vypracováním podnikatelského záměru, který má být podkladem pro založení nové společnosti poskytující služby v oblasti zábavy a volnočasových aktivit. Konkrétně jde o provozování tzv. laser game arény. Tato diplomová práce sestává z několika částí. První část poskytuje teoretická východiska a potřebné znalosti použité pro tvorbu podnikatelského plánu. Analytická část analyzuje tržní prostředí v České republice se zaměřením na poskytování služeb v oblasti volnočasových aktivit, s konkretizací na trh v okolí zamýšlené provozovny. Na základě uskutečněných analýz dochází k vytvoření finančního plánu, marketingového plánu a dalších plán sloužících jako podklad pro jednatele budoucí společnosti, stejně tak jako marketéry a další.
This diploma thesis is the elaboration of business plan which should be the basis for establishing a new company which is providing services in the field of entertainment and leisure activities. Specifically the operation of the so-colled laser game arena. This thesis consist of several parts. The first part provides the teoretical background and necessary knowledge used to create a business plan. The analytical analyzes the market in the Czech Republic with a focus on the provision of services in the field of leisure activities, specifying the surrounding market of the intended establishment. The financial plan, marketing plan and ather plans are making based on the performer analyzes as a basis for executives of the company as well as marketers and others.
Description
Citation
PÁRAL, M. Podnikatelský záměr - Založení laser game arény [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Tomáš Meluzín, Ph.D. (předseda) prof. Ing. et Ing. Stanislav Škapa, Ph.D. (místopředseda) Ing. Lenka Smolíková, Ph.D. (člen) Ing. David Schüller, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Poláček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
Otázky vedoucího: nejsou Otázky oponenta: odpovězeno Ing. Schüller: Uvažoval jste o tom, že u SWOT analýzy by měly některé silné stránky vyšší váhu než ostatní, resp. jak určíte váhu každé silné a slabé stránky? odpovězeno doc. Meluzín: Oslovil Vás investor, že by chtěl diverzifikovat rizika, co byste mu doporučil, když zohledníte situaci COVID. odpovězeno Ing. Poláček: Na jakém základu jste diverzifikoval rizika? odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO