Návrh podnikového finančního plánu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce je zaměřena na návrh finančního podnikového plánu pro společnost UO TEX, s.r.o.První část této práce zpracovává teoretická východiska nutná pro vytvoření finančního plánu. Práce pokračuje představením společnosti a její finanční a strategickou analýzou. V závěrečné části práce je navržen finanční plán na období 2019–2022, a to konkrétně ve dvou variantách – optimistické a pesimistické včetně jejich zhodnocení.
This thesis is focused on the proposal of financial business plan for the company UO TEX. The first part of this work deals with the theoretical background necessary for making a financial plan. Then, the work brings the introduction of the company and its financial and strategic analyses. The final part of the thesis proposes a financial plan for the period 2019 - 2022, namely in two versions - optimistic and pessimistic ones, including their evaluation.
Description
Citation
MEJDR, M. Návrh podnikového finančního plánu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) doc. RNDr. Anna Putnová, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Zdeňka Videcká, Ph.D. (člen) Ing. Nina Bočková, Ph.D. (člen) Ing. Bernard Neuwirth, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-10
Defence
otázky vedoucího - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Neuwirth - Jeden z cílů práce je porovnání finanční analýzy s konkurencí. Kde v práce je to zpracované a na základě čeho jste konkurenty vybíral? - odpovězeno prof. Koráb - Počítal jste koeficient samofinancování? Máte propočet, jaký je vývoj vlastního kapitálu ve společnosti? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO