Posouzení objednávkového systému firmy a návrh změn

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Cílem této diplomové práce je posouzení současného stavu online systému objednávek neboli softwarového tiketing nástroje vybrané společnosti za pomoci analytických metod. Na základě výsledků budou zkomponovány návrhy pro optimalizaci procesu zpracování objednávek a zvýšeni efektivity práce operačních IT týmů, s ohledem na strategické cíle společnosti a osvědčené postupy ITIL.
Aim of this thesis is to evaluate a current state of the company ticketing tool. The evaluation is going to be performed using analytical methods. Enhancement proposals for process tuning and an effectivity increase of operational IT teams are going to be elaborated based on results of analyses in relation to the strategical company targets and ITIL best practices.
Description
Citation
ZECHMEISTEROVÁ, O. Posouzení objednávkového systému firmy a návrh změn [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2020.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Petr Dostál, CSc. (předseda) doc. Ing. Zdeňka Konečná, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartošek, Ph.D. (člen) Ing. Roman Ptáček, Ph.D. (člen) Ing. Jan Luhan, Ph.D., MSc (člen)
Date of acceptance
2020-07-13
Defence
otázky vedoucího práce - odpovězeno otázky oponenta - odpovězeno Ing. Ptáček - ve SWOT analýze, příležitost - školení zaměstnanců, ale je to vnitřní faktor - proč to zmiňujete v příležitostech? - odpovězeno prof. Dostál - Jakou metodiku používáte pro predikci trendů? - odpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO